Like-oltál már valaha olyan bejegyzést, hogy valamelyik ismerősöd „kapcsolatban” van? Vagy szoktál kivenni néha pár szabadnapot és benyomni a „kikapcs” gombot? Esetleg szakadt már meg a telefonos kapcsolat, miközben épp hívtál valakit?

Egyáltalán kaptál már valami életreszólót egy „KAPcsolatból”?

Szeretünk kapcsolatban lenni. Örülünk ha rátalálunk a párunkra, a lelki társunkra vagy egy igaz barátra. De szeretünk néha elvonulni és egyedül lenni. És végtelenül tud bosszantani minket, amikor valamilyen okból megszakad a vonal és nem tudunk telefonálni.

Akkor mi is a közös a fenti sorokban? Az ima. Ez is egy kapcsolat. Méghozzá az a kapcsolat, amit like-olni akarsz, amiben „kikapcsolsz”, és ami teljesen kiborít, ha rossz a vétel. Ez az életreszóló kapcsolat azonban csak rajtad áll. Isten mindig meghallgat és neki mindig van üzenete is számodra.

Imaéjjel 2016 from reformatusponthu on Vimeo.

A héten rendezik meg egész Kárpát-medencére kiterjedően az ifjúsági imaéjjelt, amikor sok száz fiatal lép kapcsolatba a legjobb baráttal, a tökéletes párral, akinél nemcsak a „kikapcs” gomb található meg, hanem a non-stop telefonos ügyfélszolgálat is.

Ezt a kapcsolatot élheted át együtt hallgatótársaiddal csütörtök éjszaka egyetemünkön is!

Részletek:

http://diaksag.ttre.hu/event/karpat-medncei-reformatus-imaejjel/

Több részletért és egyéb programokért kattints!

http://www.reformatus.hu/lap/ifi/imaejjel/
http://www.reformata.sk/mutat/3657/
http://www.karpatinfo.net/esemeny/karpat-medencei-ifjusagi-imaejjel

„Azért ti így imádkozzatok!”

Ki-KAPCS-olatban