Heti menüajánlat

[Tükörterem] Heti menü - 42.hét 2020.10.12.-2020.10.16.

HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek
Grízgaluskaleves
A: Eszterházy sertésragu, petrezselymes burgonya
B: Székelykáposzta
N1: Görög csirkecombfalatok, párolt rizs, friss saláta, tzatziki öntet
N2: Paradicsomos húsgombóc spagettivel

Desszert: Mákos rétes
Magyaros gombaleves
A: Barackos csirkemell, zöldséges rizs
B: Lecsós csirkemáj, sós burgonya, alma
N1: Barbeque oldalas, steak burgonya, amerikai káposzta saláta
N2: Rántott karfiol francia salátával

Desszert: Lekváros palacsinta
Brokkolikrémleves
A: Rácos sertésszelet, savanyúság
B: Gyros tál
N1: Kijevi jércemell, burgonyapüré
N2: Erdélyi rakott puliszka

Desszert: Aranygaluska vanília sodóval
Lencseleves
A: Rakott kelbimbó
B: Sült csirkecomb, párolt rizs, friss saláta, öntet
N1: Elzászi sertéssült, burgonyapüré
N2: Kínai szezámos csirkefalatok, párolt rizs

Desszert: Almás pite
Csorbaleves
A: Mákos metélt
B: Kakaós csiga
N1: Kapros juhtúróval rakott csülök, fűszeres cikkburgonya
N2: Grillezett csirkesteak, cukkinitócsni, fokhagymás tejföl, reszelt sajt

Tájékoztató a törzsvásárlói kártya használatáról a DRHE hallgatók részére

Az étkezési kártya kiállításával a törzsvásárlói program első lépése a vevőkör, azaz a személytörzs megállapítása, illetve kiépítése.

Étkezési kártya igénylésére csakis a Tiszántúli Egyházkerület dolgozói, közvetlen hozzátartozóik, valamint az Egyetem hallgatói jogosultak.

Az étkezési kártyához 500 Ft letéti díj befizetésével lehet hozzájutni. Ez az összeg a kártya visszajuttatásával visszafizetésre kerül. A kártya birtokosa minden termékre vonatkozóan különböző kedvezményekre jogosult. A kedvezményeket csakis törzsvásárlói kártya tulajdonosa veheti igénybe.

A kártya tulajdonosának lehetősége van mind a Tükörteremben, mind a Református Kávézó és Büfében vásárolni, étkezni.

Az első szint, a program tesztelésén túl, hogy bevezessük a kedvezményeket a törzsvásárlóknak és a kártyák kiadásától számított két héten belül a Tükörteremben a törzsvásárlói programban regisztrált, azaz étkezési kártyával rendelkező vendégek étkezhetnek.

Ezáltal megvalósul a második szint, hogy a Tükörteremben a külsős vendégeknek nem áll módjukban ebédelni, így a diákok zavartalan, biztonságos étkeztetése garantált, és a választható ételek is tervezhetőbbé válnak.

A program harmadik szintje az ebéd előrendelés, amelyet webes és helyszínen történő rendeléssel tervezünk, így biztosítani tudjuk a megrendelt ebédet a nyitva tartás teljes időtartama alatt. Ennek a szintnek a részleteiről és a bevezetés pontos idejéről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

A program legfontosabb célja, hogy az Egyházkerület intézményeinek dolgozóit és az Egyetem hallgatóit alacsony árakon minőségi és egészséges ételekkel kínáljuk, illetve különböző kedvezményekben részesíthessük.

A Gasztro- Gál Kft. vezetősége és munkatársai nevében üdvözöljük a Törzsvásárlói Programban!

Regisztrálni a HÖK irodában lehet, a nyitva tartási időben!

Debrecen, 2015. február 26.