Heti menüajánlat

Heti menü - 23. hét

HétfõKeddSzerdaCsütörtökPéntekSzombat
Zöldséges reszelt tésztalevesHúsleves eperlevéllelFrancia hagymakrém levesAlmalevesTarhonya levesPalóc leves
Sárgaborsó fõzelék, sült kolbászkarikaFõtt hús, meggymártás, burgonyapüré Rakott burgonya, kolbásszal, tojással, gyümölcs Sajttal töltött csirkemell, tepsis burgonya, tartármártásGyros tálSajtos metélt
Sertéssült, bulgur, párolt kukorica, csemege uborkaRakott zöldbabNyitrai csirkemell, párolt rizs, párolt sárgarépakorong, gyümölcs Tejszínes sertéstokány, fõtt tészta Túrós derelyeRántott csirkemell, párolt rizs, saláta, öntet
Rántott csirkemáj francia salátávalKemencés kacsacomb, krumpli móring, párolt lilakáposzta Rozmaringos pulykasült színes paprikamártással, fûszeres cikkburgonyával Mézes-chilis jérce érmék jázmin rizzselÓriás bécsi szelet majonézes tojásos lilahagymás burgonyasalátával
Görög fetás padlizsán rakottasCézársalátaPenne parmezános sajtmártásban, pirított jércecsíkokkal és friss petrezselyemmel Sült tarja, burgonyapüré, káposztasaláta Chili con carne

Tájékoztató a törzsvásárlói kártya használatáról a DRHE hallgatók részére

Az étkezési kártya kiállításával a törzsvásárlói program első lépése a vevőkör, azaz a személytörzs megállapítása, illetve kiépítése.

Étkezési kártya igénylésére csakis a Tiszántúli Egyházkerület dolgozói, közvetlen hozzátartozóik, valamint az Egyetem hallgatói jogosultak.

Az étkezési kártyához 500 Ft letéti díj befizetésével lehet hozzájutni. Ez az összeg a kártya visszajuttatásával visszafizetésre kerül. A kártya birtokosa minden termékre vonatkozóan különböző kedvezményekre jogosult. A kedvezményeket csakis törzsvásárlói kártya tulajdonosa veheti igénybe.

A kártya tulajdonosának lehetősége van mind a Tükörteremben, mind a Református Kávézó és Büfében vásárolni, étkezni.

Az első szint, a program tesztelésén túl, hogy bevezessük a kedvezményeket a törzsvásárlóknak és a kártyák kiadásától számított két héten belül a Tükörteremben a törzsvásárlói programban regisztrált, azaz étkezési kártyával rendelkező vendégek étkezhetnek.

Ezáltal megvalósul a második szint, hogy a Tükörteremben a külsős vendégeknek nem áll módjukban ebédelni, így a diákok zavartalan, biztonságos étkeztetése garantált, és a választható ételek is tervezhetőbbé válnak.

A program harmadik szintje az ebéd előrendelés, amelyet webes és helyszínen történő rendeléssel tervezünk, így biztosítani tudjuk a megrendelt ebédet a nyitva tartás teljes időtartama alatt. Ennek a szintnek a részleteiről és a bevezetés pontos idejéről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

A program legfontosabb célja, hogy az Egyházkerület intézményeinek dolgozóit és az Egyetem hallgatóit alacsony árakon minőségi és egészséges ételekkel kínáljuk, illetve különböző kedvezményekben részesíthessük.

A Gasztro- Gál Kft. vezetősége és munkatársai nevében üdvözöljük a Törzsvásárlói Programban!

Regisztrálni a HÖK irodában lehet, a nyitva tartási időben!

Debrecen, 2015. február 26.