Heti menüajánlat

Heti menü - 28. hét (2017. 07.10. – 2017. 07.14.)

HétfõKeddSzerdaCsütörtökPéntek
CsontlevesAlma levesZöldborsó levesTárkonyos csirkeragu levesParadicsomleves
Rántott csirkemell, párolt rizs, uborkasaláta Gyros tál Sajttal sült jércemell filé, párolt rizzsel Bolognai Spagetti Bécsi szelet hasáb burgonya, friss saláta, öntet
Bakonyi pulykaérmék galuskával Kemencés sertéssült párolt lilakáposztával és hagymás törtburgonyával Sertéspörkölt vajas galuskával, tejföl, uborkasaláta Brassói aprópecsenye Mézes chilis sertésszeletek, párolt rizs
Rántott gomba majonézes burgonyasalátával Lasagne Óriás bécsi szelet, hasáb burgonyával, friss saláta, öntet Grillezett csirkecomb filé steak burgonya, görögsaláta Rántott cukkini, Károlyi saláta
Tiramisu Gundel palacsintaBrownieRétesCsokis piskóta tekercs

Tájékoztató a törzsvásárlói kártya használatáról a DRHE hallgatók részére

Az étkezési kártya kiállításával a törzsvásárlói program első lépése a vevőkör, azaz a személytörzs megállapítása, illetve kiépítése.

Étkezési kártya igénylésére csakis a Tiszántúli Egyházkerület dolgozói, közvetlen hozzátartozóik, valamint az Egyetem hallgatói jogosultak.

Az étkezési kártyához 500 Ft letéti díj befizetésével lehet hozzájutni. Ez az összeg a kártya visszajuttatásával visszafizetésre kerül. A kártya birtokosa minden termékre vonatkozóan különböző kedvezményekre jogosult. A kedvezményeket csakis törzsvásárlói kártya tulajdonosa veheti igénybe.

A kártya tulajdonosának lehetősége van mind a Tükörteremben, mind a Református Kávézó és Büfében vásárolni, étkezni.

Az első szint, a program tesztelésén túl, hogy bevezessük a kedvezményeket a törzsvásárlóknak és a kártyák kiadásától számított két héten belül a Tükörteremben a törzsvásárlói programban regisztrált, azaz étkezési kártyával rendelkező vendégek étkezhetnek.

Ezáltal megvalósul a második szint, hogy a Tükörteremben a külsős vendégeknek nem áll módjukban ebédelni, így a diákok zavartalan, biztonságos étkeztetése garantált, és a választható ételek is tervezhetőbbé válnak.

A program harmadik szintje az ebéd előrendelés, amelyet webes és helyszínen történő rendeléssel tervezünk, így biztosítani tudjuk a megrendelt ebédet a nyitva tartás teljes időtartama alatt. Ennek a szintnek a részleteiről és a bevezetés pontos idejéről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

A program legfontosabb célja, hogy az Egyházkerület intézményeinek dolgozóit és az Egyetem hallgatóit alacsony árakon minőségi és egészséges ételekkel kínáljuk, illetve különböző kedvezményekben részesíthessük.

A Gasztro- Gál Kft. vezetősége és munkatársai nevében üdvözöljük a Törzsvásárlói Programban!

Regisztrálni a HÖK irodában lehet, a nyitva tartási időben!

Debrecen, 2015. február 26.