Heti menüajánlat

Heti menü - 25. hét (2017. 06.19. – 2017. 06.23.)

HétfõKeddSzerdaCsütörtökPéntek
Zöldbab levesErdei gyümölcslevesDaragaluska levesParadicsom levesBográcsgulyás
Tejszínes csirkemell szelet, főtt tésztaSertéspörkölt pirított tarhonya, csemege uborkaDubbary sertésszelet, burgonyapüréGyrostálTúrós csusza,tejföl,alma
Óvári sertésszelet sült burgonya, saláta, öntetCordon bleu párolt rizzsel, friss saláta, öntetPikáns fűszeres gomba fasírt friss kevert salátával, dresszinggel(húsmentes)Rántott sertéskaraj, sült burgonya, friss saláta, öntet Sajttal –barackkal sült pulykamell rizzsel
Bakonyi pulykaérmék galuskávalRántott kerti zöldségek vegyesen, sült burgonya, tartármártásFokhagymával tűzdelt vaddisznósült házi burgonyafánkkal, áfonyalekvárralCsirkés rakott cukkíni fokhagymás tejföllelCsülökpörkölt sóskrumplival, fejes saláta
Cézár salátaKijevi sertéskaraj párolt rizzsel, tartármártással
Szilvás gombóc fahéjas tejföllelMascarpones eperkockaTiramisuCsokis piskótatekercs

Tájékoztató a törzsvásárlói kártya használatáról a DRHE hallgatók részére

Az étkezési kártya kiállításával a törzsvásárlói program első lépése a vevőkör, azaz a személytörzs megállapítása, illetve kiépítése.

Étkezési kártya igénylésére csakis a Tiszántúli Egyházkerület dolgozói, közvetlen hozzátartozóik, valamint az Egyetem hallgatói jogosultak.

Az étkezési kártyához 500 Ft letéti díj befizetésével lehet hozzájutni. Ez az összeg a kártya visszajuttatásával visszafizetésre kerül. A kártya birtokosa minden termékre vonatkozóan különböző kedvezményekre jogosult. A kedvezményeket csakis törzsvásárlói kártya tulajdonosa veheti igénybe.

A kártya tulajdonosának lehetősége van mind a Tükörteremben, mind a Református Kávézó és Büfében vásárolni, étkezni.

Az első szint, a program tesztelésén túl, hogy bevezessük a kedvezményeket a törzsvásárlóknak és a kártyák kiadásától számított két héten belül a Tükörteremben a törzsvásárlói programban regisztrált, azaz étkezési kártyával rendelkező vendégek étkezhetnek.

Ezáltal megvalósul a második szint, hogy a Tükörteremben a külsős vendégeknek nem áll módjukban ebédelni, így a diákok zavartalan, biztonságos étkeztetése garantált, és a választható ételek is tervezhetőbbé válnak.

A program harmadik szintje az ebéd előrendelés, amelyet webes és helyszínen történő rendeléssel tervezünk, így biztosítani tudjuk a megrendelt ebédet a nyitva tartás teljes időtartama alatt. Ennek a szintnek a részleteiről és a bevezetés pontos idejéről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

A program legfontosabb célja, hogy az Egyházkerület intézményeinek dolgozóit és az Egyetem hallgatóit alacsony árakon minőségi és egészséges ételekkel kínáljuk, illetve különböző kedvezményekben részesíthessük.

A Gasztro- Gál Kft. vezetősége és munkatársai nevében üdvözöljük a Törzsvásárlói Programban!

Regisztrálni a HÖK irodában lehet, a nyitva tartási időben!

Debrecen, 2015. február 26.