Heti menüajánlat

Heti menü - 4. Hét. 2019. 01.21. – 2019. 01.25.

HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek
Raguleves
A: Pulykapörkölt, sós burgonya, cékla
N1: Harcsapaprikás túrós csuszával
N2: Óriás bécsi szelet párolt rizzsel, friss salátával, öntet
Desszert: Lekváros palacsinta
Csontleves
A: Brassói aprópecsenye, tepsis burgonya
N1: Görög csirkecomb filé, steak burgonya, saláta tzatziki öntet
N2: Bácskai rizses hús
Desszert: Fánk
Hamis gulyásleves
A: Olaszos rakott penne
B: Sárgaborsó főzelék, paprikás csirkemell
N1: Falusi sertésborda vegyes köret
N2: Grill nyársak friss salátával, steak burgonya
Desszert: Répatorta
Minesztróne leves
A:Rántott sajt, párolt rizs, párolt zöldség, tartármártás
B: Sült csirkemell csíkok, burgonyapüré, savanyúság
N1: Erdélyi rakott káposzta
N2: Sarkadi pecsenye forgatott burgonyával
Desszert: Somlói galuska

Kelkáposzta leves pulykahússal
A: Szilvás gombóc
B: Fokhagymás spagetti, reszelt sajt
N1: Marhapörkölt házi vajas galuskával, tejföllel
N2: Cordon Bleu hasáb burgonyával, saláta, öntet

Tájékoztató a törzsvásárlói kártya használatáról a DRHE hallgatók részére

Az étkezési kártya kiállításával a törzsvásárlói program első lépése a vevőkör, azaz a személytörzs megállapítása, illetve kiépítése.

Étkezési kártya igénylésére csakis a Tiszántúli Egyházkerület dolgozói, közvetlen hozzátartozóik, valamint az Egyetem hallgatói jogosultak.

Az étkezési kártyához 500 Ft letéti díj befizetésével lehet hozzájutni. Ez az összeg a kártya visszajuttatásával visszafizetésre kerül. A kártya birtokosa minden termékre vonatkozóan különböző kedvezményekre jogosult. A kedvezményeket csakis törzsvásárlói kártya tulajdonosa veheti igénybe.

A kártya tulajdonosának lehetősége van mind a Tükörteremben, mind a Református Kávézó és Büfében vásárolni, étkezni.

Az első szint, a program tesztelésén túl, hogy bevezessük a kedvezményeket a törzsvásárlóknak és a kártyák kiadásától számított két héten belül a Tükörteremben a törzsvásárlói programban regisztrált, azaz étkezési kártyával rendelkező vendégek étkezhetnek.

Ezáltal megvalósul a második szint, hogy a Tükörteremben a külsős vendégeknek nem áll módjukban ebédelni, így a diákok zavartalan, biztonságos étkeztetése garantált, és a választható ételek is tervezhetőbbé válnak.

A program harmadik szintje az ebéd előrendelés, amelyet webes és helyszínen történő rendeléssel tervezünk, így biztosítani tudjuk a megrendelt ebédet a nyitva tartás teljes időtartama alatt. Ennek a szintnek a részleteiről és a bevezetés pontos idejéről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

A program legfontosabb célja, hogy az Egyházkerület intézményeinek dolgozóit és az Egyetem hallgatóit alacsony árakon minőségi és egészséges ételekkel kínáljuk, illetve különböző kedvezményekben részesíthessük.

A Gasztro- Gál Kft. vezetősége és munkatársai nevében üdvözöljük a Törzsvásárlói Programban!

Regisztrálni a HÖK irodában lehet, a nyitva tartási időben!

Debrecen, 2015. február 26.