Heti menüajánlat

Heti menü - 03. hét

HétfõKeddSzerdaCsütörtökPéntek
AlmalevesCsontleves Zellerkrém leves Tarhonya levesPalóc leves
Rakott káposztaTökfőzelék, fokhagymás csirkemell csíkok Székelykáposzta Húsgombóc, paradicsomszósz, főtt burgonya Káposztás kocka
Sertéspörkölt, szarvacska tészta, savanyúságPirított csirkemáj, sós burgonya, savanyúságRántott halfilé, párolt rizs, párolt zöldbab Fokhagymás pulykasült, kukoricás rizs Fánk
Gombás húsgolyók kevert salátával, tzatziki öntettelFüvészkert szelet, párolt rizs, friss saláta, öntet Sertésfalatok hagymás jóasszony raguval, házi kockaburgonyával Zöldségekkel pirított tészta csirkehússal Sertésszelet Budapest módon, burgonyapüré
Rántott karfiol hasáb burgonyával, friss salátával, öntettelOlivás csirkés spagetti parmezánnalGombapaprikás galuskával Rántott sertéskaraj majonézes burgonyasalátávalFokhagymás csirkesteak rizzsel és négysajtmártással
Almás piteMediterrán gyümölcssalátaCsokis piskótatekercs Habos túrós

Tájékoztató a törzsvásárlói kártya használatáról a DRHE hallgatók részére

Az étkezési kártya kiállításával a törzsvásárlói program első lépése a vevőkör, azaz a személytörzs megállapítása, illetve kiépítése.

Étkezési kártya igénylésére csakis a Tiszántúli Egyházkerület dolgozói, közvetlen hozzátartozóik, valamint az Egyetem hallgatói jogosultak.

Az étkezési kártyához 500 Ft letéti díj befizetésével lehet hozzájutni. Ez az összeg a kártya visszajuttatásával visszafizetésre kerül. A kártya birtokosa minden termékre vonatkozóan különböző kedvezményekre jogosult. A kedvezményeket csakis törzsvásárlói kártya tulajdonosa veheti igénybe.

A kártya tulajdonosának lehetősége van mind a Tükörteremben, mind a Református Kávézó és Büfében vásárolni, étkezni.

Az első szint, a program tesztelésén túl, hogy bevezessük a kedvezményeket a törzsvásárlóknak és a kártyák kiadásától számított két héten belül a Tükörteremben a törzsvásárlói programban regisztrált, azaz étkezési kártyával rendelkező vendégek étkezhetnek.

Ezáltal megvalósul a második szint, hogy a Tükörteremben a külsős vendégeknek nem áll módjukban ebédelni, így a diákok zavartalan, biztonságos étkeztetése garantált, és a választható ételek is tervezhetőbbé válnak.

A program harmadik szintje az ebéd előrendelés, amelyet webes és helyszínen történő rendeléssel tervezünk, így biztosítani tudjuk a megrendelt ebédet a nyitva tartás teljes időtartama alatt. Ennek a szintnek a részleteiről és a bevezetés pontos idejéről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

A program legfontosabb célja, hogy az Egyházkerület intézményeinek dolgozóit és az Egyetem hallgatóit alacsony árakon minőségi és egészséges ételekkel kínáljuk, illetve különböző kedvezményekben részesíthessük.

A Gasztro- Gál Kft. vezetősége és munkatársai nevében üdvözöljük a Törzsvásárlói Programban!

Regisztrálni a HÖK irodában lehet, a nyitva tartási időben!

Debrecen, 2015. február 26.