A Debreceni Református Hittudományi Egyetem Diákjóléti Bizottsága és a HÖK Szociális Bizottsága rendszeres szociális ösztöndíj pályázatot hirdet a 2021/22-es tanév II. félévére.

A HÖK Szociális Bizottsága 2022.02.07-től várja a beérkező pályázatokat.  A kitöltött űrlapokat a csatolt dokumentumokkal együtt a HÖK Irodában (I. emelet 125-ös szoba) lehet leadni, a Szociális Bizottság ügyeleti idejében.

Akik az őszi félévben is pályáztak erre az ösztöndíjra, azoknak azt a pályázati űrlapot kell kitölteniük, aminek a neve tartalmazza a „nyilatkozatos” kifejezést. Ha nem változott a pályázó anyagi helyzete az előző félévhez képest, akkor nem kell új igazolásokat csatolnia. Amennyiben változott valami, köteles a hallgató csatolni minden olyan dokumentumot, ami igazolja a változást. (Például, ha csak annyi a változás, hogy az egyik szülő keresete megváltozott, akkor csak az új munkáltatói igazolást kell csatolnia a hallgatónak, ami tartalmazza az elmúlt 3 hónap fizetéseit.)

Akik az őszi félévben nem pályáztak, de most szeretnének igényelni rendszeres szociális ösztöndíjat, azoknak azt a pályázati űrlapot kell kitölteniük, aminek a neve tartalmazza az „uj palyazoknak” szavakat. A pályázathoz kötelesek csatolni minden olyan dokumentumot, amik igazolják a szociális helyzetüket. Hogy pontosan milyen dokumentumokat kell csatolniuk, azt a kitöltési útmutató tartalmazza.

Pályázatok benyújtásának határideje: 2022.02.15.

Hiánypótlási időszak: 2022.02.16-18.

Pontszám elleni kifogás benyújtás: 2022.02.22-25.

Pályázati űrlap azoknak, akik az őszi félévben is pályáztak:

Pályázati űrlap azoknak, akik az őszi félévben nem pályáztak:

Pályázati felhívás:

Kitöltési útmutató:

TJSZ:

Rendszeres szociális ösztöndíj pályázati felhívás 2021/2022/2