“Az isteni jóság különbözik a miénktől, de nem alapvetően más: nem úgy különbözik tőle, mint a fehér a feketétől, hanem mint a tökéletes kör a gyerek első kísérletétől, hogy kereket rajzoljon.” C.S. Lewis
Üdvözöllek! Március vagyok, bár nem kell bemutatkoznom, rég ismerjük egymást! Örülök, hogy ismét találkozunk! Tudom, hogy már sokan, régóta vártatok, és végre megértettem, hogy miért ilyen erős a ragaszkodásotok. Mert a ti világotokban én vagyok az a “tökéletlen kör” ami a mennyei “tökéletes kört” képezi le. Számotokra a megújulás hírnöke vagyok, és mindig meglep, hogy évről évre ugyan azzal a lelkesedéssel fogadtok és ugyanannyi reményt fűztök hozzám. Ez bizonyítja, hogy mindannyian egyaránt vágytok újra és újra megújulni, emellett sokan Isten jóságát, megújító erejét látjátok bennem, ahogy érkeztemre feléled a természet.
Nem gondoltam volna, mikor a többi hónappal nevet kaptunk, hogy ilyen különleges üzenetem lesz az emberek számára. Egy tanáccsal készültem idén számotokra, amit a Teremtőmtől tanultam: csak engedjétek, hogy Isten fénye, melege, megújuló kegyelme, szeretete, vidámsága átragyogjon rajtatok! Legyetek ti magatok a tavasz, a lelki megújulás hírnökei!

Kabai Kitti

Kedves Március! 21.